• +36/70 606-9393
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Grafikai munkák

Megálmodni egy új formát, igazi kihívás. Teremteni kell újat, meglepőt, kicsit szokatlant. El kell rabolni a néző szívét, hogy akarja azt, vagy csak gyönyörködjék benne. De ne feledjük, használati tárgy esetén a design nem mehet a használhatóság rovására.

Közhely, hogy a csomagolás adja el a terméket, de – ennek ellenére – így igaz. A vizuálisan túlterhelt vásárló bizalmát nehéz elnyerni. A fogyasztói téboly megzabolázása komoly kihívás. Követni kell a tradíciókat is, de az egyedi megoldások elkerülhetetlenek.

A cégarculat legfontosabb eleme, amely akár évtizedekig is elkíséri tulajdonosát. Ezért  komoly felelősség a tervezése, mely különös látásmódot igényel. Lehet egyszerű, néhány vonalból álló logó, nonfiguratív szimbólum vagy tipográfiai furfangra épülő embléma.

Nem könnyű fenntartani az érdeklődést húsz vagy még több oldalas kiadvány esetén.
Az egységes arculat kialakítása fontos, de vigyázni kell, nehogy unalmassá, egysíkúvá váljon a termék. Nem baj, ha nem landol rögtön, magányosan a szemetesben.

Az új varázsszó: a felhasználói élmény. Ma már megkerülhetetlen tényező a mobilappokra épülő függőség. Az alkalmazások jelentősége irreálisan megnőtt, ezért a grafikai felület kialakításakor rendkívül fontos, hogy élvezetes és könnyű legyen a használatuk.

Az illusztrációk világa gyakran kevésbé kötött mint más grafikai műfajoké. Itt szabadabban szárnyalhat a képzelet, ezért lehet igazán formabontó, meghökkentő vagy játékos, de semmiképpen sem öncélú. Jól esik megmártózni a friss megoldások életvizében.

Teret és látványt tervezni hálás, de roppant nehéz feladat. Nem csak egy nézőpont van mint egy kiadvány esetében, hanem a három dimenzió bármely zugából leskelődhetünk. Egy prezentáció elkészítésekor nagy segítség a 3D-s szoftver profi renderminősége.

A leggyorsabban fejlődő technológiák – designszempontból is –, leginkább az internet világában érhetők tetten. Gyorsnak és rugalmasnak kell lenni, tartani kell a lépést a vadul lihegő világtébollyal. Jól nézzen ki asztali gépen és mobilon is, pfűű...

A plakáttervezés önálló műfaj. A jó plakát erőteljesen kifejező és gyorsan felfogható. Több szinten hat, amint fokozatosan hatolunk a mélyére. Üzenetet közvetít, elcsábít, megigéz. Persze egy filmplakát és egy billboard kicsit másként működik.

iMPRESSZUM

Tudod-e, hogy mennyi az emberiség által felhörpölt kávé mennyisége?

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu  •  06/70 606-9393

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu

06/70 606-9393

0 milliárd
csésze/év
0 ezer
csésze/perc
0 millió
csésze/nap
0 ezer
csésze/másodperc
0 millió
csésze/óra