Furfang  •  Kreativitás •  Profizmus

  • +36/70 606-9393
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Grafikai munkák

TReFF Stúdió

Az illusztrációk világa gyakran kevésbé kötött mint más grafikai műfajoké. Itt szabadabban szárnyalhat a képzelet, ezért lehet igazán formabontó, meghökkentő vagy játékos, de semmiképpen sem öncélú. Jól esik megmártózni a friss megoldások életvizében.

Megálmodni egy új formát, igazi kihívás. Teremteni kell újat, meglepőt, kicsit szokatlant. El kell rabolni a néző szívét, hogy akarja azt, vagy csak gyönyörködjék benne. De ne feledjük, használati tárgy esetén a design nem mehet a használhatóság rovására.

Nem könnyű fenntartani az érdeklődést húsz vagy még több oldalas kiadvány esetén.
Az egységes arculat kialakítása fontos, de vigyázni kell, nehogy unalmassá, egysíkúvá váljon a termék. Nem baj, ha nem landol rögtön, magányosan a szemetesben.

Közhely, hogy a csomagolás adja el a terméket, de – ennek ellenére – így igaz. A vizuálisan túlterhelt vásárló bizalmát nehéz elnyerni. A fogyasztói téboly megzabolázása komoly kihívás. Követni kell a tradíciókat is, de az egyedi megoldások elkerülhetetlenek.

A cégarculat legfontosabb eleme, amely akár évtizedekig is elkíséri tulajdonosát. Ezért  komoly felelősség a tervezése, mely különös látásmódot igényel. Lehet egyszerű, néhány vonalból álló logó, nonfiguratív szimbólum vagy tipográfiai furfangra épülő embléma.

A plakáttervezés önálló műfaj. A jó plakát erőteljesen kifejező és gyorsan felfogható. Több szinten hat, amint fokozatosan hatolunk a mélyére. Üzenetet közvetít, elcsábít, megigéz. Persze egy filmplakát és egy billboard kicsit másként működik.

A leggyorsabban változó és fejlődő technológiák leginkább az internet világában érhetők tetten. Gyorsnak és rugalmasnak kell lennünk, hogy tartani tudjuk a lépést a vadul lihegő világtébollyal. Jól nézzen ki asztali gépen és százféle mobilon is, pfűű...

Az új varázsszó: a felhasználói élmény. Ma már megkerülhetetlen tényező a mobilappokra épülő függőség. Az alkalmazások jelentősége irreálisan megnőtt, ezért a grafikai felület kialakításakor rendkívül fontos, hogy élvezetes és könnyű legyen a használatuk.

Teret és látványt tervezni hálás, de roppant nehéz feladat. Nem csak egy nézőpont van mint egy kiadvány esetében, hanem a három dimenzió bármely zugából leskelődhetünk. Egy prezentáció elkészítésekor nagy segítség a 3D-s szoftver profi renderminősége.

iMPRESSZUM

Tudod-e, hogy az emberiség által felhörpölt kávé mennyisége

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu  •  06/70 606-9393

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu

06/70 606-9393

0

csésze/év

0

csésze/perc

0

csésze/nap

0

csésze/másodperc

0

csésze/óra

pe-7s-coffee