Furfang  •  Kreativitás •  Profizmus

  • +36/70 606-9393
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Grafikai munkák

TReFF Stúdió

A cégarculat legfontosabb eleme, amely akár évtizedekig is elkíséri tulajdonosát. Ezért  komoly felelősség a tervezése, mely különös látásmódot igényel. Lehet egyszerű, néhány vonalból álló logó, nonfiguratív szimbólum vagy tipográfiai furfangra épülő embléma.

Teret és látványt tervezni hálás, de roppant nehéz feladat. Nem csak egy nézőpont van mint egy kiadvány esetében, hanem a három dimenzió bármely zugából leskelődhetünk. Egy prezentáció elkészítésekor nagy segítség a 3D-s szoftver profi renderminősége.

Nem könnyű fenntartani az érdeklődést húsz vagy még több oldalas kiadvány esetén.
Az egységes arculat kialakítása fontos, de vigyázni kell, nehogy unalmassá, egysíkúvá váljon a termék. Nem baj, ha nem landol rögtön, magányosan a szemetesben.

A plakáttervezés önálló műfaj. A jó plakát erőteljesen kifejező és gyorsan felfogható. Több szinten hat, amint fokozatosan hatolunk a mélyére. Üzenetet közvetít, elcsábít, megigéz. Persze egy filmplakát és egy billboard kicsit másként működik.

Az illusztrációk világa gyakran kevésbé kötött mint más grafikai műfajoké. Itt szabadabban szárnyalhat a képzelet, ezért lehet igazán formabontó, meghökkentő vagy játékos, de semmiképpen sem öncélú. Jól esik megmártózni a friss megoldások életvizében.

A leggyorsabban változó és fejlődő technológiák leginkább az internet világában érhetők tetten. Gyorsnak és rugalmasnak kell lennünk, hogy tartani tudjuk a lépést a vadul lihegő világtébollyal. Jól nézzen ki asztali gépen és százféle mobilon is, pfűű...

Az új varázsszó: a felhasználói élmény. Ma már megkerülhetetlen tényező a mobilappokra épülő függőség. Az alkalmazások jelentősége irreálisan megnőtt, ezért a grafikai felület kialakításakor rendkívül fontos, hogy élvezetes és könnyű legyen a használatuk.

Közhely, hogy a csomagolás adja el a terméket, de – ennek ellenére – így igaz. A vizuálisan túlterhelt vásárló bizalmát nehéz elnyerni. A fogyasztói téboly megzabolázása komoly kihívás. Követni kell a tradíciókat is, de az egyedi megoldások elkerülhetetlenek.

Megálmodni egy új formát, igazi kihívás. Teremteni kell újat, meglepőt, kicsit szokatlant. El kell rabolni a néző szívét, hogy akarja azt, vagy csak gyönyörködjék benne. De ne feledjük, használati tárgy esetén a design nem mehet a használhatóság rovására.

iMPRESSZUM

Tudod-e, hogy az emberiség által felhörpölt kávé mennyisége

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu  •  06/70 606-9393

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu

06/70 606-9393

0

csésze/év

0

csésze/perc

0

csésze/nap

0

csésze/másodperc

0

csésze/óra

pe-7s-coffee