Furfang  •  Kreativitás •  Profizmus

  • +36/70 606-9393
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hogyan dolgozunk?

TReFF Stúdió ars poetica

Alaposság, precizitás, fegyelem
Kreativitás, fantázia, humor

Ó, modern idők... A mindenkori jelen mindig ezt állítja magáról, de most különösen, amikor a technológia fejlődési üteme könnyedén alázza az ipari forradalmat. Alkalmaznunk kell a friss technikákat, de ki mondta, hogy ezt nem lehet jókedvűen tenni?

A minőségi kreatív anyag feltétlen alapja az ÖTLET! A jó ötletnek nem kell feltétlenül bonyolultnak lennie. Az egyszerűre könnyebb emlékezni! Ne feledjük, hogy az első virtuális vagy valódi ecsetvonást komoly szellemi munka előzi meg.

A „múzsa csókja” nem üres frázis! Minden feladat küzdelem a zord nyersanyag és az elszánt alkotó között, de a kezdeti harci szellem – szerencsére – gyorsan udvarlássá szelidül.

Bizalomra mindenképpen szükség van az Alkotó és a Megbízó között, hogy az együtműködés mindkét fél számára gördülékeny legyen, és a projekt lezárásakor a Megrendelő elégedetten csettinthessen.

Sokkal könnyebb olyan Ügyfélnek dolgozni, aki megbízik a kreatívban, és görcsöktől mentesen képes az együttműködésre. Görcsök márpedig vannak, hiszen, aki még nem dolgozott kreatív csapattal, könnyen elbizonytalanodik az ismeretlen terepen.

Engedd, hogy mi legyünk a görcsoldók, minőséggel háláljuk meg!

ELSŐ RANDI

Értsük meg egymást

Szeretjük a személyes találkozót, mert így tudunk igazán ráhangolódni a Megrendelő igényeire. Hagyjuk beszélni az „áldozatot” mint Poirot mester: mit szeretne és hogyan? Amennyiben biznytalanságot érzékelünk, azonnal frappáns ötletekkel ugorjuk át a szakadékot, ami a kívánságok és a megvalósíthatóság között tátong.

HARMADIK RANDI

Egy hullámhosszon

Miután sikerült közös nevezőre hozni az elképzeléseinket, kezdődhet a munka. Mérföldköveket határozunk meg logikusan felépítve a munkafázisokat. Folyamatosan egyeztetünk a Megrendelővel, hogy ne legyenek váratlan félreértések. Lehetőséget biztosítunk a változtatásokra, de amennyiben már lezárult egy fázis a Megbízó jóváhagyásával, azután csak külön díjazás ellenében tudunk rajta módosítani.

ÁSÓ, KAPA...

Még, még, még...

Az első sikeres projekt lezárása után a Megrendelő megnyugszik, hogy cége kreatív anyagai jó kezekben vannak. Megszületik a bizalom, és mi is elégedetttek vagyunk, hogy sikerült kiépítenünk egy újabb, hosszútávú munkakapcsolatot. Évtizedes Megrendelőink pontosan tudják, hogy számíthatnak ránk akár váratlan helyzetekben is.

Tiszteljük a Megrendelőt, de ezt viszont is elvárjuk. Csak kölcsönös megbecsülés mentén lehet jól és hatékonyan együttműködni. Igyekszünk megvalósítani az igényeket, elképzeléseket, de meg kell érteni, hogy vannak szakmai szabályok, technológiai korlátok, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Előfordulhat olyan kérés a Megbízó részéről, amit nem lehet megvalósítani. El kell tudni fogadni a szakmai érveket, ilyenkor rá kell hagyatkozni a kreatív szalemberre, hisz nyilvánvaló, hogy nem akar rosszat a Megrendelőnek, nem akar rásózni „óccó, kínai árut”. Minden munka referencia is egyben, amit vállalni kell tudnunk a szakmai presztízs folytán.

iMPRESSZUM

Tudod-e, hogy az emberiség által felhörpölt kávé mennyisége

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu  •  06/70 606-9393

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu

06/70 606-9393

0

csésze/év

0

csésze/perc

0

csésze/nap

0

csésze/másodperc

0

csésze/óra

pe-7s-coffee