• +36/70 606-9393
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kutyaszorítóba került?

TReFF Stúdió Kutyaszorítóban

Ne ess pánikba!
Problémamegoldók vagyunk

Harvey Keitel mosolya megnyugtató, de egyben félelmetes is, talán ezért választja Tarantino gyakran kulcsfigurának. Úgy érezzük a bajban, hogyha valaki, akkor ő biztosan megoldja a felmerülő problémákat, határozottan, profin ...akár véglegesen...

Gyakran adódik olyan helyzet, amikor úgy érezzük, kíméletlenül összecsapnak fejünk felett a hullámok, a tipikus „Minden összejött!” helyzet. A munkahely – ilyen szempontból – fokozottan veszélyes terep. A határidők, az alvállalkozók, a főnök hangulata, a munkatársakkal való sodródás stb., mind olyan tényező, ami örvényként szippant be.

Elég volna néhány megnyugtató, megbízható, határozott javaslat, ami kivezet a hirtelen támadt káoszból. Hisz emberek vagyunk, nem mindenhatók vagy szuperhősök, akiket slankít a furmányos latex-ruha.

A TReFF Stúdió feladata a szakmai segítségnyújtás, de nem csak konkrét feladatok elvégzésében, hanem a Megbízó nyugalmának megteremtésében is.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tipikus szituációt, ami stresszhelyzetet teremt és megoldásra vár:

Mit tegyek, ha rémisztően rövid a határidő, a főnököm könyörtelen inkvizítor, és egy hét múlva a nyomdában kell lennie a szóróanyagnak?

Nyugodj meg, igyál egy kávét, de lassan, ínyencmódra, mintha filmsztár volnál, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

A határidő keretein belül kidolgozunk egy akciótervet, elkészítjük a kért anyagot, lefoglaljuk a nyomdai kapacitást, végül a készterméket futár szállítja az általad megadott címre.

Mit tegyek, ha rossz a kedvem, nyűgös vagyok, és semmi ötletem sincs a holnapi prezentációra? Mindenki engem fog bámulni mint egy ló.
Mit tegyek, ha a nyomda olyan kérdéseket tesz fel, amikről azt sem tudom, milyen nyelven csörömpölnek?
Mit tegyek, ha a főnököm ragaszkodik a legolcsóbb ajánlathoz? Számára nem fontos a szolgáltatás minősége, csak legyen meg az anyag, gyorsan és olcsón.
Mit tegyek, ha az általunk megbízott grafikus anyaga nem megfelelő minőségű, egyszerűen benéztük, de négy nap múlva nyílik a kiállítás?
Mit tegyek, ha a nyomda által leszállított anyag – úgy tűnik – gyártási hibás? Ki kell fizetnem? Át kell vennem?
Mit tegyek, ha már a harmadik logót készíttetem, és egyikkel sem vagyok elégedett, csak a pénzem fogy, és úgy érzem, csúnyán átvertek?