Furfang  •  Kreativitás •  Profizmus

  • +36/70 606-9393
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kik is vagyunk valójában?

TReFF Stúdió ars poetica

Szeretünk dolgozni
A minőség nem alku tárgya!

Oly módon dolgozunk, ahogy tették a gótikus katedrálisok titokzatos építői: ott is faragd mívesre, ahol az emberi szem elől rejtve marad.
Úgy működünk mint a régi sportkocsik: magas fordulaton adjuk a legjobb teljesítményt.

Gyorsan és jól dolgozunk. Fontosnak tartjuk a hagyományok tiszteletét mind grafikai, mind kulturális értelemben. Valljuk, hogy a vizuális kommunikáció: felelősség. Küldetésünk, hogy megőrizzük mesterségünk becsületét és értéket teremtsünk.

Képesek vagyunk mindig kitalálni valami újat, érdekeset. Szeretjük lenyűgözni a nézőt, nem dolgozunk rutinból, legyen szó bármilyen feladatról, inspirál annak egyedi megközelítése, megalkotása.

Szeretjük a bonyolult és furfangot igénylő feladatokat, az igazi kihívásokat. Ezzel szemben, egészen másfajta örömöt okoznak a tiszta és szinte őrjítően egyszerű megoldások. Egy néhány vonalból álló embléma sokkal több munkát rejthet mint gondolnánk.

Adott esetben finom egyensúllyal keverjük a grafikai technikákat, stílusokat. A kaotikus, zagyva vizuálkakofóniát hagyjuk a kísérleti stúdiókra. Ez nem a mi műfajunk.

Nem vagyunk designkalandorok, akik grafikai bűntények nyomasztó terhe alatt görnyednek. Nem vagyunk vizuálböllérek, akik az erjedt rutin alkoholos bódulatában – édesbús szavakat susogva – az isteni múzsa bársonyos bőrébe bökik a hétköznapiság tompa kését. A számítógépes korszak mindenki számára könnyen elérhetővé tette a vizuális kommunikáció művelését. Azonban, ennek köszönhetően, az igényesség, önkritika, szakmai hozzáértés fájó hiánya fojtogatja ezt a szakmát. Ez ellen harcolunk a végsőkig.

Alkotni, értéket teremteni az utolsó leheletig! Hiszünk a harmóniában, a szépségben, a különlegességben.

Nincs titok, csak ötlet, profizmus és munkaszeretet.

FANTÁZIA/ÁLOM

Merünk szárnyalni

Legyen szó könyv-, mese- vagy blogillusztrációról, míves kézigrafikáról vagy furmányos számítógépes montázsról, akár 3D-s varázslatról, a lényeg: képesek vagyunk elrugaszkodni a mindennapok vizuális bambaságától. Tudunk lubickolni a meghökkentő, akár groteszk képi világban.

HARMÓNIA/EGYSÉG

Minden egy kézben

Egy cég professzionális megjelenésének alapfeltétele, hogy a különböző médiumok egységesek legyenek, harmonizáljanak egymással, akár visszatérő motívumokkal, színekkel, szlogenekkel, hiszen ez sugallja a stabilitást, körültekintő vezetést, koncepcióban gondolkodást.

 

RUGALMASSÁG/ERŐ

A Megrendelő az első

Lehetőséget biztosítunk a Megrendelőnek, hogy külsős nyomdát, programozót, zeneszerzőt, operatőrt alkalmazzon a közös munka folyamán. Figyelünk a Megrendelőre, nyitottak vagyunk ötleteire, de bizonytalansága esetén kreatív erőt sugárzunk, hogy nyugodtan ránk bízhassa magát.

Dolgozunk éjjel-nappal, – szükség esetén – hétvégén is. Gyorsan reagálunk, lehetőség szerint, néhány órán belül válaszolunk levelére. Tanácsadásssal segítjük a partnereinket, és amiről nem is gondolná az ember, hogy rendkívül fontos: nem süllyedünk el váratlanul a szürkületi zónában!

Évek múlva is megtalálsz minket, ha frissíteni kell egy korábbi anyagot vagy bővíteni kell az arculati palettát. Archiválunk minden munkát, nem mondjuk egy idő után, hogy – sajnos – nincs meg az anyag.

iMPRESSZUM

Tudod-e, hogy az emberiség által felhörpölt kávé mennyisége

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu  •  06/70 606-9393

TReFF Stúdió  •  Ötlet és kreativitás mindenáron!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadvány tervezése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Kapcsolat:

Lampert Attila, kreatív vezető
info@treffstudio.hu

06/70 606-9393

0

csésze/év

0

csésze/perc

0

csésze/nap

0

csésze/másodperc

0

csésze/óra

pe-7s-coffee