Szolgáltatásaink

Tisztelt Látogató!

Ebben a cikkben illenék leírni, hogy megbízhatók, gyorsak és vevőorientáltak vagyunk, maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő kívánságait, mindenhez értünk stb., de az igazság az, hogy ilyen szöveget minden weboldalon olvashat, így lényegében gyakorlati haszna csekély, mert sajnálatos módon a hitelesség banalitásba fullad.

Nem vagyunk mindenhatók, nem értünk mindenhez és van, hogy kimerítő küzdelem árán sikerül csak elérni a kívánt eredményt...de szeretünk és tudunk dolgozni, jól, gyorsan, megbízhatóan.

Számunkra a munka nem szenvedés, hanem kihívás, lehetőség, hogy igába hajtsuk a problémákat és kezesbáránnyá szelidítsük a fránya nehézségeket. Teremtsünk valami jót, értékeset, legyen mire büszkének lennünk.

 

Miért éppen kaméleon? Mert elképesztő módon képes alkalmazkodni környezetéhez. Nyugodt, de szükség esetén villámgyors.


Kreatív Stúdió vagyunk. Grafikusok, illusztrátorok, számítógépes animátorok, szövegírók, azaz kreatív alkotók.


Figyelünk a Önre, hiszen az elégedett Megrendelő a jó Megrendelő. Tegyen próbára minket!

Logó- és arculat

A legfontosabb alapvetés

Egyszerű, néhány vonalból álló, letisztult logók, nonfiguratív szimbólumok és tipográfiai furfangra épülő emblémák. Visszafogott, elegáns arculati elemek és dinamikus, modern ötletekkel fűszerezett corporate design megoldások.

Fantázia, álom

Ne felejtsünk el szárnyalni

Legyen szó könyv-, mese- vagy blogillusztrációról, míves kézigrafikáról vagy furmányos számítógépes montázsról, 3D-s képről, a lényeg: képesek vagyunk elrugaszkodni a mindennapok fáradt vizuális bambaságától. Tudunk álmodni, szabadjára engedni zabolátlan fantáziánkat, lubickolni a meghökkentő, akár groteszk képi világban.

Rugalmasság, erő

A Megrendelő mindenek felett

Lehetőséget biztosítunk a Megrendelőnek, hogy saját, nyomdát, programozót, zeneszerzőt, operatőrt is alkalmazzon a közös munka folyamán. Vállalunk szakmai tanácsadást, akár marketingkoncepcióról, akár arculati stílusról van szó. Igény esetén kontrolling szolgáltatásunkkal segítjük kezdő designerek munkáját. Lehetőség van személyes vagy on-line konzultációra.

Figyelünk a Megrendelőre, nyitottak vagyunk ötleteire, de bizonytalansága esetén kreatív erőt sugárzunk, hogy nyugodtan ránk bízhassa magát.

 

 

Videó, animáció

Mozgásban a világ

Céges videók, animációk, kreatív videóspotok esetében megírjuk a forgatókönyvet és az egyes – akár valós, akár virtuális – snitteket az adott hanganyaggal Adobe After Effects/Premiere programokkal szerkesztjük élő egésszé.

Készítünk rövid, hurkolt (loop) logóanimációkat, amik illusztrációként látványosan emelik egy interaktív dvd vagy honlap felhasználói élményét.

Színes paletta

A változatosság gyönyörködtet

Munkáinkban alkalmazzuk a klasszikus kézi grafikai elemeket, a számítógép kínálta összetett megoldásokat, a virtuális 3D-s látványvilág varázslatát.

Az adott feladat igénye szerint, akár, variáljuk is ezeket a technikákat, legyen szó egyszerű vagy bonyolult névjegyről, borítóképről, illusztrációról vagy videóanimációról.

Harmónia és egység

Minden egy kézben

Egy cég professzionális megjelenésének alapfeltétele, hogy a különböző médiumok egységesek legyenek, harmonizáljanak egymással, akár visszatérő motívumokkal, színekkel, szlogenekkel, hiszen ez sugallja a stabilitást, körültekintő vezetést, koncepcióban gondolkodást, egészséges önbizalmat.

Mi már a tervezés fázisában figyelembe vesszük ezeket a szempontokat és törekszünk minél átfogóbb megvalósításukra.

Tevékenységünk lefedi mind az elektronikus, mind a nyomtatott médiát, legyen az kiadvány, szórólap, csomagolás, boroscimke, animáció vagy óriásplakát.

 

 

Tér- és forma

Szédítő dimenziók

Csomagolás, enteriőr, belsőépítészeti és formatervezés esetében fotórealisztikus látványterveket készítünk, ezáltal is megkönnyítve a Megrendelő dolgát a végső döntés előtt, akár animációk segítségével mutatva be a teljes térhatást. A fantázia határtalan lehetőségeket kap. Megzabolázhatjuk a teret, igába hajthatjuk a – sokszor szűknek tűnő – három dimenziót.

A virtuális modell alapján konkrét fizikai tárgy is készíthető prototípusgyártó eszközzel vagy 3D nyomtatóval.

Éjjel-nappal

A munka sosem állhat le

Dolgozunk éjjel-nappal – szükség esetén – hétvégén is. Gyorsan reagálunk, lehetőség szerint, néhány órán belül válaszolunk levelére. Tanácsadásssal segítjük a partnereinket, és amiről nem is gondolná az ember, hogy rendkívül fontos: nem süllyedünk el váratlanul a szürkületi zónában!

Évek múlva is megtalál minket, ha frissíteni kell egy korábbi anyagot vagy bővíteni kell az arculati palettát. Archiválunk minden munkát, nem mondjuk egy idő után, hogy – sajnos – nincs meg az anyag.

 

 

Impresszum

TReFF Stúdió  •  Minden, ami ötlet!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadványok szerkesztése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Mobil:  +36-70 606-9393

E-mail: info@treffstudio.hu