Ars Poetica

Szeretünk dolgozni, oly módon, ahogy tették a gótikus katedrálisok titokzatos építői: ott is faragd mívesre, ahol az emberi szem elől rejtve marad.

Úgy működünk mint a régi sportkocsik: magas fordulaton adjuk a legjobb teljesítményt. Gyorsan és jól dolgozunk, de számunkra a minőség nem alku tárgya. Fontosnak tartjuk a hagyományok tiszteletét mind grafikai, mind kulturális értelemben. Valljuk, hogy a vizuális kommunikáció: felelősség. Küldetésünk, hogy megőrizzük mesterségünk becsületét és értéket teremtsünk.

Minden munkánk egyedi tervezésű, nem veszünk át ötleteket, megoldásokat, kreatív anyagokat. Büszkék vagyunk arra, hogy nincs szükségünk más tollával ékeskedni, képesek vagyunk mindig kitalálni valami újat, érdekeset. Szeretjük lenyűgözni a nézőt, nem dolgozunk rutinból, legyen szó bármilyen feladatról, inspirál annak egyedi megközelítése, megalkotása.

 

Szeretjük a bonyolult és furfangot igénylő feladatokat, az igazi kihívásokat. Ezzel szemben, egészen másfajta örömöt okoznak a tiszta és szinte őrjítően egyszerű megoldások.


Specialitásunk a 3D-s szoftvertechnológia és hagyományos kézigrafika alkalmazása. Adott esetben keverhetők is ezek a technikák, persze, figyelni kell a finom egyensúlyra, a kaotikus, zagyva vizuálkakofóniát hagyjuk a kísérleti stúdiókra. Ez nem a mi műfajunk.


Nem vagyunk designkalandorok, akik grafikai bűntények nyomasztó terhe alatt görnyednek. Nem vagyunk vizuálböllérek, akik az erjedt rutin alkoholos bódulatában – édesbús szavakat susogva – az isteni múzsa bársonyos bőrébe bökik a hétköznapiság tompa kését. A számítógépes korszak mindenki számára könnyen elérhetővé tette a vizuális kommunikáció művelését. Azonban, ennek köszönhetően, az igényesség, önkritika, szakmai hozzáértés fájó hiánya fojtogatja ezt a szakmát. Ez ellen harcolunk a végsőkig.

Alkotni, értéket teremteni az utolsó leheletig! Hiszünk a harmóniában, a szépségben, a különlegességben. Nincs titok, csak ötlet, profizmus és munkaszeretet.

Impresszum

TReFF Stúdió  •  Minden, ami ötlet!

Egyedi grafikai tervezés, logó, webdesign, illusztráció, plakát, kiadványok szerkesztése, céges videó készítése, kreatív szövegírás, komplett arculati megoldások.

Mobil:  +36-70 606-9393

E-mail: info@treffstudio.hu